tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hei vaan

Tänään minä sen teen, aloitan kirjoittamisen kaikelle kansalla tästä, minun ja meidän elämästä. Kutsun tätä kaikkea, joka täyttää suurimman osan arjestani Perhemuodostelmaksi. Tähän muodostelmaan kuuluu tyyppejä, jotka rakastavat toisiaan ja asuvat yhteisessä kodissa. Meidän muodostelmaan kuuluu jo maailman suloisin vajaa 3-vuotias hattarainen ja odotamme toisen syntyvän syksyllä. Perheemme on avoin, räiskyvä ja elämme hyvin hektistä elämää. Kaikki pysyy kasassa, koska meidän muodostelman tyypit ovat yksinkertaisesti mahtavia!

Pipi
Tällä hetkellä makaan sängyssä kaikkien kolmen koiramme ja hattaraisen kanssa. Kaikki muut nukkuvat. Meillä nimittäin sairastetaan! Tylsää. On todella epäreilua, että vanhemmat pysyvät terveinä ja sen pienimmän vuoro on useimmiten sairastaa. Kyllä sitä äitinä mieluusti sairastaisi itse lapsen taudit, ettei joutuisi katsomaan toista kipeänä ja heiveröisenä.  Toivottavasti pikku tyyppi parantuu ennen pääsiäispyhiä, että päästäisiin tekemään kaikkea kivaa koko muodostelman voimin.

Meillä on muutenkin ihmeellinen pääsiäisfiilistely menossa! Hattarainen on ensimmäistä kertaa innostunut rairuohoista (ja niiden huikeasta kasvusta), tarinoista pääsiäispupusta ja ennen kaikkea virpomisesta! Tänä vuonna pukeuduttiin pikku kisuksi. Ja voi sitä onnen määrää kun pieni Pikku Myy- laukku täyttyi erilaisista pääsiäisnameista ja ylpeänä sai ojentaa vitsat vielä ylpeämmille mummoille!

Mitä teillä on suunnitelmia pääsiäisen vapaille? Meillä ajateltiin pysytellä ihan kotona vaan ja mahdollisesti käydä moikkaamassa sukulaisia ja ystäviä, mikäli tästä nyt tervehdytään! Ja jos säät sallii suunnittelin kesämökin kevätsiivoustakin..

-Ronja

Pääsiäisfiilistelyt

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla. Tsemppiä alkuun :) löytyi vahingossa blogi listalta ja heti jäi harmittamaan ettei ollut enempää jo luettavaa, mutta täytyy vierailla uudelleen myös!
  Hyvää Pääsiäisen odotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Kirjoittelen uutta postausta tämän ja huomisen aikana.
   -Ronja

   Poista
 2. Minulla on sinulle haaste blogissani :) http://ilonlapsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Tea! Lupaan vastata mahdollisimman pian :)
   -Ronja

   Poista